Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Zbulesa 1:12 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe u solla të shoh zërin që foli me mua. Dhe, si u solla, pashë shtatë shandanë ari

Lexoni kapitullin e plotë Zbulesa 1

Shiko Zbulesa 1:12 në kontekstin