Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 7:26 Bibla Shqip (ALBB)

Të nesërmen ai u duk në mes tyre, ndërsa po ziheshin dhe i këshilloi për paqe, duke thënë: "O burra, ju jeni vëllezër, pse ia bëni me të padrejtë njëri-tjetrit?".

Lexoni kapitullin e plotë Veprat e Apostujve 7

Shiko Veprat e Apostujve 7:26 në kontekstin