Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 28:6 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe ata po prisnin që ai të fryhej ose të binte i vdekur në çast; por, mbasi pritën gjatë dhe panë se nuk po i ndodhte asgjë e pazakontë, ndryshuan mendim dhe thanë se ishte një perëndi.

Lexoni kapitullin e plotë Veprat e Apostujve 28

Shiko Veprat e Apostujve 28:6 në kontekstin