Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Veprat e Apostujve 11:14 Bibla Shqip (ALBB)

Ai do të të thotë fjalët, me anë të të cilave do të shpëtohesh ti dhe gjithë shtëpia jote".

Lexoni kapitullin e plotë Veprat e Apostujve 11

Shiko Veprat e Apostujve 11:14 në kontekstin