Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Titi 3:1 Bibla Shqip (ALBB)

U kujto atyre që t'u nënshtrohen pushtetarëve dhe autoriteteve, të jenë të bindur, gati për çdo vepër të mirë,

Lexoni kapitullin e plotë Titi 3

Shiko Titi 3:1 në kontekstin