Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Titi 1:9 Bibla Shqip (ALBB)

që mban fort fjalën besnike siç i është mësuar, që të jetë në gjendje me doktrinën e shëndoshë të këshillojë dhe bindë ata që kundërshtojnë.

Lexoni kapitullin e plotë Titi 1

Shiko Titi 1:9 në kontekstin