Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Titi 1:15 Bibla Shqip (ALBB)

Gjithçka është e pastër për ata që janë të pastër, por asgjë nuk është e pastër për të ndoturit dhe për ata që nuk besojnë; madje edhe mendja, edhe ndërgjegjja e tyre janë të ndotura.

Lexoni kapitullin e plotë Titi 1

Shiko Titi 1:15 në kontekstin