Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Mateu 25:42 Bibla Shqip (ALBB)

Sepse pata uri dhe nuk më dhatë për të ngrënë, pata etje dhe nuk më dhatë për të pirë,

Lexoni kapitullin e plotë Mateu 25

Shiko Mateu 25:42 në kontekstin