Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Mateu 21:34 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe kur erdhi koha e të vjelave, ai dërgoi shërbëtorët e vet te vreshtarët, për të marrë frutat e tij,

Lexoni kapitullin e plotë Mateu 21

Shiko Mateu 21:34 në kontekstin