Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Marku 3:28 Bibla Shqip (ALBB)

Në të vërtetë po ju them se bijve të njerëzve do t'u falet çfarëdo mëkat dhe çdo blasfemi që do të thonë;

Lexoni kapitullin e plotë Marku 3

Shiko Marku 3:28 në kontekstin