Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Marku 2:1 Bibla Shqip (ALBB)

Pas disa ditësh, ai erdhi përsëri në Kapernaum dhe u mor vesh se ai gjendej në shtëpi;

Lexoni kapitullin e plotë Marku 2

Shiko Marku 2:1 në kontekstin