Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Marku 14:4 Bibla Shqip (ALBB)

Disa u indinjuan midis tyre dhe thanë: ''Përse bëhet gjithë ky shpenzim i kotë i vajit?

Lexoni kapitullin e plotë Marku 14

Shiko Marku 14:4 në kontekstin