Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Luka 4:16 Bibla Shqip (ALBB)

Pastaj erdhi në Nazaret, ku ishte rritur, dhe si e kishte zakon ditën e shtunë, hyri në sinagogë dhe u ngrit për të lexuar.

Lexoni kapitullin e plotë Luka 4

Shiko Luka 4:16 në kontekstin