Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Luka 10:33 Bibla Shqip (ALBB)

Por një samaritan, që po udhëtonte, i kaloi afër, e pa dhe kishte dhembshuri.

Lexoni kapitullin e plotë Luka 10

Shiko Luka 10:33 në kontekstin