Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Kolosianëve 4:16 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe, mbasi të jetë lexuar kjo letër ndër ju, bëni që të lexohet edhe në kishën e Laodices; dhe ju gjithashtu lexoni atë të Laodices.

Lexoni kapitullin e plotë Kolosianëve 4

Shiko Kolosianëve 4:16 në kontekstin