Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Juda 1:15 Bibla Shqip (ALBB)

për të bërë gjyqin kundër të gjithëve dhe për të bindur të gjithë të pabesët në mes tyre për të gjitha veprat e paudhësisë dhe për të gjitha fjalët fyese që mëkatarët e pabesë folën kundër tij''.

Lexoni kapitullin e plotë Juda 1

Shiko Juda 1:15 në kontekstin