Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Juda 1:14 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe për këta profetizoi edhe Enoku, i shtati pas Adamit, duke thënë: ''Ja, Zoti erdhi me mijërat e tij të shenjtë,

Lexoni kapitullin e plotë Juda 1

Shiko Juda 1:14 në kontekstin