Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Hebrenjve 6:3 Bibla Shqip (ALBB)

dhe këtë do ta bëjmë, në e lejoftë Perëndia.

Lexoni kapitullin e plotë Hebrenjve 6

Shiko Hebrenjve 6:3 në kontekstin