Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Hebrenjve 13:17 Bibla Shqip (ALBB)

Dëgjoni të parët tuaj dhe nënshtrohuni atyre, sepse ata rrinë zgjuar për shpirtrat tuaj, si ata që duhet të japin llogari; që ta bëjnë këtë me gëzim dhe jo me psherëtima, sepse kjo nuk do t'ju sillte dobi.

Lexoni kapitullin e plotë Hebrenjve 13

Shiko Hebrenjve 13:17 në kontekstin