Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Hebrenjve 12:15 Bibla Shqip (ALBB)

duke u kujdesur fort që askush të mos mbetet pa hirin e Perëndisë dhe se mos mbijë ndonjë rrënjë e hidhur dhe t'ju turbullojë dhe me anë të saj të ndoten shumë njerëz;

Lexoni kapitullin e plotë Hebrenjve 12

Shiko Hebrenjve 12:15 në kontekstin