Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Gjoni 17:3 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe kjo është jeta e përjetshme, të të njohin ty, të vetmin Perëndi të vërtetë, dhe Jezu Krishtin që ti ke dërguar.

Lexoni kapitullin e plotë Gjoni 17

Shiko Gjoni 17:3 në kontekstin