Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Gjoni 12:16 Bibla Shqip (ALBB)

Dishepujt e tij nuk i kuptuan për momentin këto gjëra, po, kur Jezusi ishte përlëvduar, atëherë u kujtuan se këto gjëra ishin shkruar për të, dhe që i kishin bërë këto gjëra për të.

Lexoni kapitullin e plotë Gjoni 12

Shiko Gjoni 12:16 në kontekstin