Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Filemonit 1:16 Bibla Shqip (ALBB)

por jo më si skllav, por shumë më tepër se skllav, vëlla të dashur, sidomos për mua, por aq më tepër për ty si sipas mishit, ashtu dhe në Zotin.

Lexoni kapitullin e plotë Filemonit 1

Shiko Filemonit 1:16 në kontekstin