Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

Filemonit 1:12 Bibla Shqip (ALBB)

të cilin ta dërgova përsëri; dhe ti prite atë, zemrën time.

Lexoni kapitullin e plotë Filemonit 1

Shiko Filemonit 1:12 në kontekstin