Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Thesalonikasve 3:6 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe ju porositim, o vëllezër, në emër të Zotit tonë Jezu Krisht, që të largoheni nga çdo vëlla që ecën i çrregullt dhe jo sipas porosisë që keni marrë prej nesh.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Thesalonikasve 3

Shiko 2 Thesalonikasve 3:6 në kontekstin