Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Thesalonikasve 1:12 Bibla Shqip (ALBB)

që të lëvdohet emri i Zotit tonë Jezu Krisht në ju dhe ju në të, sipas hirit të Perëndisë sonë dhe të Zotit Jezu Krisht.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Thesalonikasve 1

Shiko 2 Thesalonikasve 1:12 në kontekstin