Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Pjetrit 3:16 Bibla Shqip (ALBB)

Ashtu bën ai në të gjitha letrat e tij, ku flet për këto gjëra. Në to ka disa gjëra të vështira për t'u kuptuar, të cilat të paditurit dhe të paqëndrueshmit i shtrembërojnë, sikurse bëjnë me Shkrimet e tjera, për përhumbjen e tyre.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 3

Shiko 2 Pjetrit 3:16 në kontekstin