Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Pjetrit 3:13 Bibla Shqip (ALBB)

Por ne, sipas premtimit të tij, presim qiej të rinj dhe tokë të re, në të cilët banon drejtësia.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 3

Shiko 2 Pjetrit 3:13 në kontekstin