Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Pjetrit 2:6 Bibla Shqip (ALBB)

edhe dënoi me shkatërrim qytetet e Sodomës dhe të Gomorës, duke i bërë hi, dhe i bëri shembull për ata që në të ardhmen do të jetonin pabesisht,

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 2

Shiko 2 Pjetrit 2:6 në kontekstin