Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Pjetrit 2:20 Bibla Shqip (ALBB)

Sepse ata që shpëtuan nga ndyrësitë e botës me anë të njohjes së Zotit dhe Shpëtimtarit Jezu Krisht, nëse përsëri ngatërrohen nga këto dhe munden, gjendja e tyre e fundit është më e keqe se e para.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 2

Shiko 2 Pjetrit 2:20 në kontekstin