Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Pjetrit 2:13 Bibla Shqip (ALBB)

Ata e konsiderojnë kënaqësi ta çojnë ditën ndër qejfe; janë njolla dhe fëlliqësi, dhe lëshohen pas mashtrimeve të tyre, kur marrin pjesë në gostitë tuaja.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 2

Shiko 2 Pjetrit 2:13 në kontekstin