Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 Pjetrit 2:12 Bibla Shqip (ALBB)

Por këta, si shtazë pa mend, të lindura nga natyra që të kapen dhe të shkatërrohen, flasin keq për gjërat që nuk i dinë dhe do të asgjësohen në prishjen e tyre, duke marrë kështu shpërblimin e paudhësisë së tyre.

Lexoni kapitullin e plotë 2 Pjetrit 2

Shiko 2 Pjetrit 2:12 në kontekstin