Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

2 e Korintasve 5:15 Bibla Shqip (ALBB)

dhe se ai ka vdekur për të gjithë, me qëllim që ata të cilët jetojnë, të mos jetojnë që sot e tutje për veten e tyre, po për atë që vdiq dhe u ringjall për ta.

Lexoni kapitullin e plotë 2 e Korintasve 5

Shiko 2 e Korintasve 5:15 në kontekstin