Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 Timoteut 6:3 Bibla Shqip (ALBB)

Në qoftë se dikush mëson një doktrinë tjetër dhe nuk ndjek fjalët e shëndosha të Zotit tonë Jezu Krisht dhe doktrinën sipas perëndishmërisë,

Lexoni kapitullin e plotë 1 Timoteut 6

Shiko 1 Timoteut 6:3 në kontekstin