Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 Thesalonikasve 4:14 Bibla Shqip (ALBB)

Sepse, po të besojmë se Jezusi vdiq dhe u ringjall, besojmë gjithashtu që Perëndia do të sjellë me të, me anë të Jezusit, ata që kanë fjetur.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Thesalonikasve 4

Shiko 1 Thesalonikasve 4:14 në kontekstin