Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 Thesalonikasve 3:11 Bibla Shqip (ALBB)

Po vetë Perëndia, Ati ynë, dhe Zoti ynë Jezu Krishti e sheshoftë rrugën tonë për te ju.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Thesalonikasve 3

Shiko 1 Thesalonikasve 3:11 në kontekstin