Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 Pjetrit 5:7 Bibla Shqip (ALBB)

dhe gjithë merakun tuaj hidheni mbi të, sepse ai merakoset për ju.

Lexoni kapitullin e plotë 1 Pjetrit 5

Shiko 1 Pjetrit 5:7 në kontekstin