Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 Pjetrit 2:18 Bibla Shqip (ALBB)

Ju, shërbëtorë, nënshtrohuni me plot druajtje zotërinjve tuaj, jo vetëm të mirëve dhe të drejtëve, por edhe të padrejtëve,

Lexoni kapitullin e plotë 1 Pjetrit 2

Shiko 1 Pjetrit 2:18 në kontekstin