Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 e Korintasve 4:6 Bibla Shqip (ALBB)

Dhe tani, o vëllezër, për të mirën tuaj, ia kalova këto gjëra vetes sime dhe Apolit, që nëpërmjet nesh të mësoni që të mos mendoni përtej asaj që është shkruar, që të mos krekoset ndonjë prej jush, njeri kundër tjetrit.

Lexoni kapitullin e plotë 1 e Korintasve 4

Shiko 1 e Korintasve 4:6 në kontekstin