Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 e Korintasve 14:29 Bibla Shqip (ALBB)

Le të flasin dy a tre profetë, dhe të tjerët të gjykojnë.

Lexoni kapitullin e plotë 1 e Korintasve 14

Shiko 1 e Korintasve 14:29 në kontekstin