Dhjata e Vjetër

Dhjata e Re

1 e Korintasve 13:3 Bibla Shqip (ALBB)

Edhe sikur të ndaja gjithë pasuritë e mia për të ushqyer të varfrit dhe ta jepja trupin tim që të digjej, e të mos kisha dashuri, nuk do të më vlente asgjë!

Lexoni kapitullin e plotë 1 e Korintasve 13

Shiko 1 e Korintasve 13:3 në kontekstin