Нов Завет

Тит 3:4 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А кога се јави добротата и човекољубието на нашиот Спасител, Бог,

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:4 во контекст