Нов Завет

Тит 3:14 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И нашите нека се учат да прават добри дела за неопходните потреби, за да не бидат бесплодни.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:14 во контекст