Нов Завет

Тит 3:13 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Законикот Зина и Аполос погрижи се да ги приготвиш за пат, така, та да немаат потреба од ништо.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:13 во контекст