Нов Завет

Тит 3:11 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

знаејќи дека таков човек се изо­па­чил, греши и дека се осудил сам себеси.

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:11 во контекст