Нов Завет

Тит 3:10 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Бегај од човек раздорник, откако ќе го посоветуваш еднаш или двапати,

Прочитајте целосна глава Тит 3

Преглед Тит 3:10 во контекст