Нов Завет

Тит 2:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Советувај ги слугите да ги слушаат своите господари, да им угодуваат во сѐ, не противречејќи им;

Прочитајте целосна глава Тит 2

Преглед Тит 2:9 во контекст