Нов Завет

Римјаните 4:1 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

А што би можеле да кажеме дека добил нашиот татко по тело Авраам?

Прочитајте целосна глава Римјаните 4

Преглед Римјаните 4:1 во контекст