Нов Завет

Римјаните 13:9 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

Бидејќи заповедите: „Не прави прељуба, не убивај, не кради, не сведочи лажно, не барај туѓо!“, и секоја друга заповед се содржат во овие зборови: „Љуби го ближниот како самиот себеси!“

Прочитајте целосна глава Римјаните 13

Преглед Римјаните 13:9 во контекст