Нов Завет

Откровение 7:2 Свето Писмо: Стандардна Библија 2006 (MK2006D)

И видов друг ангел како се подигаше од исток кој имаше печат на живиот Бог. И тој извика со висок глас кон четирите ангели, на кои им беше дадено да ѝ пакостат на земјата и морето, велејќи:

Прочитајте целосна глава Откровение 7

Преглед Откровение 7:2 во контекст